Powercolor axrx Vega 64 8gbhbm2-3dhe NVIDIA Graphics Card
Powercolor axrx Vega 64 8gbhbm2-3dhe NVIDIA Graphics Card Video Card

Radeon RX VEGA 64


Part Specification

Brand
PowerColor
Model
Radeon RX VEGA 64 LIMITED
Part #
AXRX VEGA 64 8GBHBM2-3DHE
Core Clock (GHz)
1546
Memory Clock (GHz)
945
Chipset
Radeon RX VEGA 64
Interface
PCI-Express x16
HDMI Ports
1
DisplayPort Ports
3
Price: $ 579.4
Buy on Amazon